100 jaar Welpen

HIEP HIEP HOERA! Er is er een jarig en dat vieren wij. Dit jaar bestaat de speltak welpen, bij ons de esta’s 100 jaar! En dat gaan we vieren. Niet alleen bij ons maar in heel Nederland wordt het 100-jarige bestaan gevierd. We zijn dan ook allemaal jarig en wie jarig is trakteert. Ben jij ooit naar een verjaardag geweest zonder taart? Precies wij ook niet! Op 21 maart zullen wij dan ook samen met andere scoutinggroepen uit de regio Den Haag onze verjaardag vieren.

Een feestje vraagt naast taart natuurlijk ook plezier! Daarom gaan wij op 21 maart samen met ruim 200 andere welpen de Haagse binnenstad opvrolijken met onze blije gezichten. We gaan met zijn allen een handsspel doen rondom het hart van Den Haag, het Haagse centrum. Samen gaan we ervoor zorgen dat we een nieuwe taart kunnen maken. Want de taart die gemaakt is door de bakker is opgegeten door de jungle dieren. Tijd om de handen in een te slaan want de burgemeester is ook een stuk van die overheerlijke taart belooft.

De burgemeester moet natuurlijk ook met alle welpen uit Den Haag een feestje kunnen vieren. Hoe kan de belangrijskte persoon van Den Haag nou overgeslagen worden voor het 100 jaar welpen bestaan? De burgemeester wilt het 100 jaar welpen bestaan niet missen en samen met ons vieren. Gaat het ons lukken om een nieuwe taart te maken voor de burgemeester? Als we alle ingredienten bij elkaar weten te handelen voor de 100 jaar welpen taart moet dat wel lukken. Samen met jou lukt het vast wel om de taart af te maken. En als je komt heb jij misschien wel het geluk om een stukje van deze overheerlijke taart te proeven. Yummie! Zien we jou 21 maart in het Haagse centrum voor onze  100 jaar welpen verjaardag! Het belooft een groot feest te worden!

100 jaar welpen tijd voor taart