27 augustus start onze scouting weer!

Hé hé, de zomervakantie is bijna voorbij en dat betekent dat onze scouting weer op 27 augustus gaat starten! Heb je ook weer zin om te rennen door de bossen, de spelen op het strand, kampvuur te stoken en creatief bezig te zijn? Neem je al je vriendjes en vriendinnetjes mee naar de scouting!

Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie vakantieverhalen. Velen van onze leden zijn ook mee geweest op het scouting zomerkamp naar Nijmegen. Sommige foto’s staan online, de rest volgt later.

In de zomervakantie heeft scouting Brigitta/Valentijn niet stilgezeten. Op 6 augustus hebben 14 vrijwilligers de kinderactiviteiten op het Schollenpop festival georganiseerd. Kinderen konden activiteiten doen zoals: mega twister, zandtekeningen maken, hindernisparcours rennen, schat zoeken en schieten met katapulten. De kinderen en ouders hebben zich goed vermaakt onder het genot van Metalbands, gierende rock gitaren, singer/songwriters, het geluid van de klotsende golven en het schitteren van de zon. Schollenpop vond plaatst rechts van strandtent La Cantina op het prachtige zuiderstrand Scheveningen. Dit jaar bestond de commissie van Schollenpop uit Floortje, Kim en Alesha van de Stam. Grote dank aan hun allemaal om de Brigitta/Valentijn weer op een andere manier actief in te zetten in Den Haag.