Aanmelden Grote Groeps Weekend

Leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers en vrienden van de Brigitta/Valentijn. Je kan je vanaf NU aanmelden voor het Grote Groeps Weekend, dat valt in het weekend van 25 t/m 28 mei.

Kosten

Het is tijd om jezelf en je ouders, vriendjes, vriendinnetjes, ooms, tantes, opa’s en oma’s in te schrijven voor het Grote Groeps Weekend! Voor jou als BV-lid is het GGW natuurlijk gratis, voor alle niet leden die 12 jaar of ouder zijn kost het weekend €35,- en voor de kinderen onder de 12 jaar zijn de kosten €30,-. Voor dit bedrag krijg je drie overnachtingen op het mooie Solleveld en kan je lekker mee-eten van de heerlijke maaltijden van de GGW kookstaf.

Datum

Het Grote Groeps Weekend weekend is van donderdag 25 mei t/m zondag 28 mei 2017 op Solleveld Den Haag. Solleveld is het open én gesloten karakter van het gebied. In het open gedeelte zijn voornamelijk open duinsoorten te vinden, zoals helmgras en lage struikjes. Het gesloten deel kenmerkt zich door meer begroeiing, zoals eikenbomen en heide. Dit jaar zijn de Bevers vanaf donderdag ook al aanwezig. Op deze manier kunnen ze het hele weekend gezellig mee doen en krijgen ze het thema vanaf de eerste minuten gelijk mee.

Voor de ouders en andere volwassenen is er een programma met veel vrije tijd en een aantal activiteiten samen met de speltakken. Ontspannen meedoen dus!

Aanmelden

Wij hopen natuurlijk dat jullie je allemaal in grote getalen inschrijven. Dit kan je doen door het onderstaande strookje in te leveren bij één van je stafleden. Aanmelden via de mail kan ook: ggwbv2017@gmail.com De uiterste aanmelddatum is zaterdag 25 maart!

Heb je nog vragen? Bel dan met Kim, 06-43679935, of stuur een mailtje naar het hier bovengenoemd emailadres.

Groeten,

Helma, Kim, Linda, Koen, Gijs en Babs
————————————————————————-————————-

Naam: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Speltak: …………………………………………. Ik ga wel/niet mee op GGW.

Ik neem ……………….. oudere niet-leden (12 en ouder) en ……………… jongere niet-leden (12-) mee.

Mijn ouders/verzorgers slapen wel/niet in een eigen tent.

Ik/wij eet vegetarisch: ja/nee Ik/wij eet halal: ja/nee

Ik ben allergisch voor:…………………………………………………………………………………………………………………..

Eventueel medicijngebruik of andere bijzonderheden graag doorgeven aan de spelstafleden.