28/01/2016

Bevers (5-7 jaar)

I.v.m. te weinig vrijwilligers is deze groep helaas (hopelijk tijdelijk) opgeheven.

Stafleden:

[our-team group=”bevers”]

De Bevers

Houd jij van spelen samen met leeftijdsgenoten? Dan is scoutinggroep Brigitta / Valentijn iets voor jou! De groep van 5 t/m 7 jaar wordt bij ons de Bevers genoemd. Kom je ook drie keer gratis kijken en meedoen? Als je 4,5 jaar bent mag best langskomen om alvast te wennen aan scouting.

In het bos met de egel

Wat doen de Bevers?
Ze houden van rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan. Ze zijn het liefst zoveel mogelijk buiten in de natuur zoals in het bos of op  het strand bij Kijkduin.Tijdens de opkomsten doen we activiteiten als: iets lekkers maken, speurtochten, knutselen, (bos) spelletjes etc. De Bevers spelen in een fantasiewereld met iedere week een ander thema. Zo leren de kinderen spelenderwijs samen te werken onder leiding van vrijwilligers.

Uit logeren
Twee keer per jaar gaan we een weekend uit logeren. Voor sommige kinderen is dit hun eerste echte slaapfeestje! Er worden ook activiteiten georganiseerd voor alle groepen samen. In de zomer gaan we een halve week op een heel spannend en spectaculair zomerkamp! Regen of juist heel veel zon? De Bevers slapen droog en in de schaduw. Zij slapen in een blokhut van een andere scoutinggroep.

Lees hier meer informatie over het lidmaatschap en de contributie.

Kom langs!.
Iedere zaterdag: 13.00-15.00 uur
Adres: Wijndaelerweg 12
bevers@brigittavalentijn.nl
06 19791537
Ooievaarspashouders krijgen 50-100 % korting