Collecteren voor Jantje Beton

Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagendere speelruimte en meer speelkansen. Jantje Beton en scouting hebben een relatie met elkaar sinds het begin van het bestaan van Jantje Beton. In 1968 waren er een aantal jeugdorganisaties, waaronder de scouting die jeugdvoorzieningen wilden realiseren die niet door de staat gesubsidieerd werden. De relatie met Jantje Beton wordt al jaren gekoesterd met de Jantje Beton collecte. Ook dit jaar lopen stafleden, stamleden en Rowan Sherpa’s de buurten af om geld te collecteren voor Jantje Beton!

Het geld dat opgehaald met het collecteren gaat voor de helft naar Jantje Beton en de andere helft gaat naar de vereniging zelf. Dat maakt collecteren een win-win situatie voor Jantje Beton en de Brigitta Valentijn. Het geld dat naar Jantje Beton gaat wordt bestaat aan hun projecten. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan deze activiteiten en projecten. Wat doen wij met ons deel? Het geld dat naar onze eigen vereniging gaat wordt gebruikt voor ons zomerkamp. Hiermee kunnen we het zomerkamp financieren en een heleboel kinderen blij maken. Heeft u nog wat over voor de collecte?

Hoe kan ik doneren?

Maakt u zich geen zorgen over kleingeld. Daar hebben we wat op gevonden! Een collectebus met een QR-code, die je gewoon met je mobiel bankieren app kan scannen. En je bepaalt helemaal zelf hoeveel je doneert. Is dat niet onwijs fijn, zelf regie te hebben. Komt er nou niemand bij u aan de deur en u wilt toch wat doneren? Ook daar hebben we dit jaar een oplossing voor. U kunt dit jaar ook online geld doneren, Jantje Beton collecte.

Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN! En dat vinden wij ook, daarom collecteren wij tot a.s. zaterdag. Helpt u mee aan een speelsere wereld voor kinderen? Doneer nu en maak Nederland nog kindvriendelijker!

Collecteren voor Jantje Beton maak je club rijk