07/02/2016

Contributie

Zomerkamp, weekendjes weg, playbackshow, boerenkooltochten, Duinenmars en nog meer te gekke activiteiten… Wist je dat alle kosten voor deze activiteiten voor een jeugdlid bij de contributie zit inbegrepen?! Da’s mooi meegenomen toch?

Heeft u een Ooievaarspas? Kijk dan iets verder naar beneden op deze pagina, want dan kun je korting krijgen op je lidmaatschap.

De contributie (inclusief kampgeld) voor een betalend jeugdlid per september 2020 is:

Esta’s   (6-10) €33,-
Mercators/scouts (11-14) €33,-
Rowan Sherpa’s/explorers (15-18) €35,50
Stam    (21+) €9,50

Wordt uw kind lid tijdens het seizoen, dan dient het resterende deel van de kampbijdrage voor het kamp betaald te worden. Lid worden kan door je in te schrijven via het inschrijfformulier. De contributie wordt maandelijks geïncasseerd gedurende de maanden september tot en met juni.

Ooievaarspas
Heeft uw kind een Ooievaarspas? Dan is het mogelijk om 50 tot 100% korting te krijgen bij onze scoutinggroep! Om de juiste prijzen van de contributie te berekenen kun u contact opnemen met de penningmeester via: penningmeester@brigittavalentijn.nl. Via dit e-mailadres kunt u tevens een afspraak maken om de Ooievaarspas te laten scannen. Zie hier onze aanbieding op de website van de Ooievaarspas.