28/01/2016

Esta’s (8-10 jaar)

Stafleden:

[our-team group=”estas”]

De Esta’s

Wil jij wekelijks iets spannends beleven samen met leeftijdsgenoten? Dan is scoutinggroep Brigitta / Valentijn iets voor jou! De groep van 8 t/m 10 jaar wordt bij ons de Esta’s genoemd. Kom je ook drie keer gratis kijken en meedoen?

Tijgeren bij de scouting.

Wat doen de Esta’s?
De Esta’s zijn zoveel mogelijk buiten in de natuur zoals in het bos en op het strand. De Esta’s kunnen rekenen op een gevarieerd spelaanbod. Regelmatig krijgen zij bezoek van fantasie-figuren die hen meeslepen in spannende avonturen en grappige en uitdagende activiteiten. Behalve veel aandacht voor toneel, wordt ook in dit thema veel aandacht besteedt aan creativiteit en (samen) spel.  Het speelaanbod varieert van sport, teamspelen, hutten bouwen, bakken, knutselen, speurtochten etc. Dit alles in combinatie met ontdekking en avontuur. We maken programma’s in een thema zoals: indianen, Frankrijk, sprookjes, tv helden of naar boeken als Meester van de zwarte molen en de Zevensprong. Zo leren de kinderen spelenderwijs samen te werken onder leiding van vrijwilligers.

Uit logeren
Twee keer per jaar gaan we een weekend uit logeren en er worden activiteiten georganiseerd voor alle groepen samen. In de zomer gaan we een hele week op een spectaculair zomerkamp en slapen we in een blokhut!

Lees hier meer informatie over het lidmaatschap en de contributie.

grote-groeps-weekend-2015-95

Kom langs!
Iedere zaterdag 13.00-15.00 uur
Adres: Wijndaelerweg 12
estas@brigittavalentijn.nl
06 19791537
Ooievaarspashouders krijgen 50-100% korting