Feestelijke open dag 24 september

Op zaterdag 24 september organiseren wij van de scoutinggroep Brigitta Valentijn een open dag voor vrienden en voor de kinderen (en hun ouders) uit Den Haag. Kom meedoen met de activiteiten!

Kijkje nemen en meedoen
Door meer dan 15 vrijwilligers wordt de open dag georganiseerd. Tussen 13.00-15.00 uur staan de deuren op de Wijndaelerweg nr 12 open voor alle bezoekers. De kinderen mogen meedoen met allerlei uitdagende scoutingactiviteiten. Je kan iets lekkers roosteren boven het kampvuur, pionieren (iets bouwen met touw en houten palen), knutselen, mega bellen blazen en nog veel meer activiteiten doen. Tussen de gezelligheid door wordt er door twee ouders voor iedereen een overheerlijke pannenkoek gebakken. Heb je al zin om naar de open dag te komen? Komt je een kijkje nemen en meedoen? Neem zoveel mogelijk vrienden mee.

Nog een keertje komen?
Wij hopen natuurlijk vele nieuwe gezichten te mogen ontvangen tijdens de open dag. Vergeet na afloop niet een flyer mee te nemen en je gegevens achter te laten zodat je in de toekomst nog een keertje of twee kan komen meedoen?! Ben je al nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over het lidmaatschap? Lees het snel!