Groot GroepsWeekend 2019

Het Groot GroepsWeekend(GGW) komt steeds dichterbij! Het is tijd om jezelf en je ouders, vriendjes, vriendinnetjes, ooms, tantes, opa’s en oma’s in te schrijven.

Voor jou als BV-lid is het GGW natuurlijk gratis, voor alle niet leden die 12 jaar of ouder zijn kost het weekend €35,- en voor de kinderen onder de 12 jaar zijn de kosten €30,-. Voor dit bedrag krijg je drie overnachtingen op het mooie Solleveld en kan je lekker mee-eten van de heerlijke maaltijden van de GGW kookstaf.

Het weekend is van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2019 op Solleveld Den Haag.

Voor de ouders en andere volwassenen is er een programma met veel vrije tijd en een aantal
activiteiten samen met de speltakken. Ontspannen meedoen dus!

Dit jaar gaan we bij het inschrijven niet werken met strookjes of dergelijke, we gaan moderniseren! Daarom gaat het aanmelden dit jaar exclusief via Google Forms.
Daarmee kunt u alle gegevens zelf invullen. Voor het inschrijven zijn twee verschillende formulieren aangemaakt, één voor kinderen en ouders, en één voor stamleden en vrienden van de BV.

Formulier voor kinderen en/of ouders/verzorgers:
Formulier Leden/Ouders

Formulier voor Stam-leden en Vrienden van de BV:
Formulier Stam/Vrienden

Als alles gelukt is krijgt u een bevestigingsmail. Via deze bevestigingsmail kunt u ook uw antwoorden aanpassen, stuur dus alstublieft geen twee formulieren. Als er iets niet lukt of er is iets onduidelijk kunt u een mailtje sturen naar ggw@brigittavalentijn.nl. Ook zal Dirk een aantal zaterdagen op de WeeDeeWee aanwezig zijn voor vragen of assistentie bij het invullen. De deadline voor het invullen is 2 Maart!

We hopen dat iedereen komt!

Met vriendelijke groet,

De GGW commissie.