Grote groeps weekend

Beste leden, kennissen en vrienden van de BV,
Het is tijd om jezelf en je ouders, vriendjes, vriendinnetjes, ooms, tantes, je opa en oma in te schijven voor het Grote Groeps Weekend! Als BV-lid is het GGW natuurlijk gratis, voor alle niet leden die 12 jaar of ouder zijn kost het weekend €32,50 en voor de kinderen onder de 12 jaar zijn de kosten €27,50. Voor dit bedrag krijg je drie overnachtingen op het mooie Solleveld en kan je lekker mee-eten van de heerlijke maaltijden van de GGW kookstaf.

Het weekend is van donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2015 op Solleveld Den Haag. Het programma voor de Bevers start op vrijdag. Bevers die alle dagen willen komen zijn natuurlijk van harte welkom, maar dan wel onder ouderlijke begeleiding op donderdag (de staf is dan nog bezig met de voorbereidingen).

Voor de ouders en andere volwassenen is er een programma met veel vrije tijd en een aantal activiteiten samen met de speltakken. Ontspannen meedoen dus! Wil je meer over het Grote Groeps Weekend weten?

Wij hopen natuurlijk dat jullie je allemaal in grote getalen inschrijven. Dit kan je doen door het onderstaande strookje in te leveren bij één van je stafleden. Aanmelden via de mail kan ook: ggw@brigittavalentijn.nl De uiterste aanmelddatum is zaterdag 28 maart!

Heb je nog vragen? Bel dan met Thécla, 06-39103698, of stuur een mailtje naar het hier bovengenoemd emailadres.

Groeten,
Helma, Kim, Misja, Linda en Thécla
——————————&——————————————-&————————-

Naam: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Speltak: …………………………………………. Ik ga wel/niet mee op GGW.

Ik neem ……………….. oudere niet-leden (12 en ouder) en ……………… jongere niet-leden (12-) mee.

Mijn ouders/verzorgers slapen wel/niet in een eigen tent.

Ik/wij eet vegetarisch: ja/nee Ik/wij eet halal: ja/nee

Ik ben allergisch voor:…………………………………………………………………………………………………………………..

Eventueel medicijngebruik of andere bijzonderheden graag doorgeven aan de spelstafleden.