Grote opbrengst Jantje Beton

In de periode van 13 t/m 24 februari collecteerde de vrijwilligers van  scoutinggroep Brigitta Valentijn voor de Jantje Beton Collecte. De opbrengst van dit jaar was maar liefst € 1.650,75!! Dit is meer dan het afgelopen jaar.

Code geel

Dit jaar mochten we twee weken voor de Jantje Beton collecte lopen. Zelfs met code geel wisten de vrijwilligers zich in te zetten om geld op te halen voor zowel onze scoutinggroep als voor de buitenspeelmogelijkheden voor de kinderen. Collecteren door de regen, flinke windstoten en de zon… als de opbrengst maar hoog werd.. en dat is gelukt!

Jantje Beton collecte opbreJantje Beton vrijwilligersngst

De helft van de opbrengst gaat naar Jantje Beton en de andere helft naar scoutinggroep Brigitta Valentijn. Jantje Beton ondersteunt kinderen hun buurt leuker te maken omdat vrij buitenspelen essentieel is voor een gezonde ontwikkeling van kinderen.

Het geld komt niet zomaar in de bussen, daar is veel hulp en coördinatie voor nodig. Mede dankzij de organisatie van Daan en Kim is het ons wéér gelukt om een flink bedrag op te halen in Den Haag. De ‘BV’ wil iedereen bedanken voor hun geweldige inzet en donatie aan Jantje Beton en onze scoutinggroep.