Grote opkomst Halloweenfeest

Zaterdag 29 oktober was er een grote opkomst bij het spannende Halloweenfeest dat wij organiseerde voor onze leden en voor de kinderen (en hun ouders en vrienden) uit Den Haag.

Grote opkomst

Het gratis Halloweenfeest leverde meer dan 100 bezoekers! De bezoekers kwamen uit verschillende wijken uit Den Haag. Namens onze scouting wilde wij ons inzetten voor een griezelavond vol spannende en uitdagende activiteiten voor kinderen uit Den Haag.

Scouting Brigitta Valentijn: “We zitten wat verstopt, maar het Halloweenfeest heeft ons geholpen naar meer bekendheid. De bezoekers waren verrast door de activiteiten en laaiend enthousiast over de locatie aan de Wijndaelweg 12. De activiteiten die we vanavond georganiseerd hebben is een voorbeeld van wat onze vrijwilligers zoal bedenken als programma voor de scoutingleden. Nu stond het kampvuur al aan, normaal leren de scoutingleden zelf hoe ze het kampvuur aan moeten steken. Fantastisch toch? De meeste bezoekers komen nog eens terug en dit geeft ons extra energie.”

“Het is fijn om je kind te laten spelen en ontwikkelen in een bosrijke omgevingen zeker bij deze enthousiaste scoutinggroep” aldus een bezoeker. Vampiers renden voorbij en heksen dansten in het rond. De kinderen konden maskers maken, meedoen met een renspel en naar de open lucht disco. Tussendoor werd er een geheimzinnig verhaal verteld en moesten de kinderen (en ouders) in groepjes het bos in voor een spooktocht. Het werd pas echt griezelig toen er monsters en spoken uit de bosjes sprongen. Opwarmen kon met wat lekkers en drinken bij het kampvuur.  Wij waren blij verrast met de grote opkomst. Bedankt Maarten en Kim (vrijwilligers) voor de organisatie. De foto’s van Halloween staan online en zijn gemaakt door Lucia Berg (bestuurslid).

3 keer gratis kijken?

Geïnteresseerd in de scouting? Maak dan een afspraak via pr@brigittavalentijn.nl om drie keer gratis een kijkje te nemen. Wij zijn een eigenwijze scoutinggroep zonder uniform en organiseren iedere zaterdag leuke, gevarieerde activiteiten voor kinderen vanaf 5 jaar. Kinderen kunnen altijd langskomen om een keer een kijkje te nemen en mee te doen. Hier lees je meer over ons lidmaatschap.