Halloween voor kinderen uit Den Haag

Zaterdag 29 oktober organiseren wij namens scouting Brigitta Valentijn een spannend Halloween feest voor de kinderen uit Den Haag! Kinderen tussen de 5-15 jaar zijn uitgenodigd om gratis met Halloween mee te doen.

Kom ook naar het Halloweenfeest!

Houdt jij van griezelig verkleden, spannende activiteiten en ben jij 5 jaar of ouder? Grijp je kans! Kom dan, ook al ben je geen lid van onze scouting, samen met je familie of vrienden naar het gratis Halloweenfeest van scoutinggroep Brigitta Valentijn. Dit jaar geen spooktocht, maar een andere toffe activiteit. Het belooft een spannende en uitdagende avond te worden, want de kinderen mogen namelijk meedoen aan een smokkelspeurtocht! Pas op.. want wie weet loopt er een eng figuur door het bos. Er wordt nog een ren activiteit bedacht en er wordt geknutseld. We sluiten de avond af met een disco. Thuis geen schmink of iets engs om je te verkleden? Wij hebben schmink klaarliggen. Om iedereen warm te houden wordt het kampvuur aangestoken. Ouders zijn meer dan welkom om te blijven en mee te doen.

Ben jij voor het eerst bij onze scouting? Dan ontvang je een gratis griezelmasker! Op = Op, dus wees op tijd!

Halloween groeit in Den Haag

Halloween groeit te laatste jaren steeds meer in Den Haag. De feestwinkels liggen vol met enge verkleedkleren en decoratie voor het feest. Niet alleen de winkels pakken uit, maar ook steeds meer wijken uit Den Haag organiseren iets voor de buurt. Namens de scouting doen wij net zoals de afgelopen jaren ook een Halloweenfeest organiseren.

Om 18.30 uur verzamelen we op de Wijndaelerweg nr. 12 (Den Haag, Ockenburgh). Om 20.30 uur worden de kinderen hier ook weer opgehaald. Vragen of aanmelden (niet verplicht) kan via de commissie Kim en Maarten  mercators@brigittavalentijn.nl of pr@brigittavalentijn.nl.

Het evenement is ook te lezen op de website van de Posthoorn en de Loosduinse krant.

In de middag zal de opkomst  van 13.00 – 15.00 uur komen te vervallen.