Informatie GGW

Nog maar een week of twee en dan gaan we op GGW, leuk dat jullie allemaal meegaan! In dit bericht staat alle informatie die je nodig hebt. Mocht je na het lezen hiervan nog vragen hebben. Neem dan gerust contact met ons op.
 

Locatie

Het GGW vindt plaats op het terrein Solleveld aan de Monsterseweg (Monsterseweg vanuit Den Haag afrijden richting Monster; ongeveer tegenover Parnassia. Wij zullen zorgen voor duidelijke borden, zodat jullie het niet kunnen missen.
 

Tijd

Het GGW begint op donderdag 25 mei, om 13.30 uur, dit is na de lunch. Op zondag 17 mei is het GGW om 13.00 uur afgelopen en kunnen de kinderen worden opgehaald.
 

Tenten

Als je geen lid bent en geen eigen tent hebt, is er alleen een tent voor je gereserveerd als je hier zelf contact over hebt gehad met de commissie. Mocht dit niet het geval zijn of twijfel je of je bericht goed is doorgekomen neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
 

Bar en snoephuisje

Tijdens het GGW is het mogelijk om consumptiekaarten vanaf €2,50 te kopen, hiermee kunnen drankjes en snoep worden gekocht. Maaltijden en water/limonade e.d. zijn natuurlijk gratis.
 

Betalen

Voor de leden is het GGW natuurlijk gratis! Volwassenen (12 en ouder) betalen voor het GGW 35,00 en kinderen (11 en jonger) die geen lid zijn betalen 30,00. Dit bedrag is voor de maaltijden en overnachtingen. Het is voor ons niet mogelijk een aparte administratie bij te houden voor het aantal maaltijden en overnachtingen van iedere GGW-er. Ook wanneer je zelf hebt besloten om niet het hele GGW mee te gaan vragen we je daarom om het gehele bedrag te betalen. Tel, wanneer je met meer komt, de bedragen bij elkaar op en maak het verschuldigde bedrag vóór 12 mei 2015 over naar: mw. K.T.J. Bosman, NL73 INGB 0661 1229 64, te Den Haag.
 
Tot slot nog het heugelijk nieuws dat het hele GGW vol zit! Helaas is (onverwacht) langskomen dan ook niet mogelijk, dit in verband met het maximaal aantal mensen dat van de brandweer op het terrein aanwezig mag zijn. Natuurlijk zullen wij veel foto’s maken zodat iedereen die het GGW heeft moeten missen achteraf toch nog een beetje kan meegenieten.


Wij hebben er al heel veel zin in: hopelijk jullie ook!
Helma, Kim, Koen, Babs,
Gijs en Linda (06 36481770)
ggwbv2017@gmail.com Z.o.z. voor de paklijst
 
 

Paklijst

1. slaapzak
2. matje of een luchtbed (met pomp!)
3. sokken, ondergoed, warme kleren (let op het weerbericht!!)
4. schoenen (waarmee je een balletje kunt trappen, bijv. gympies)
5. Regenkleding
6. Geen fitnes apparaten
7. Pyjama
8. 2 (oude) theedoeken p.p. (eventueel met naam erin; theedoeken raken makkelijk kwijt)
9. Toiletspullen
10. handdoek + zwemkleding
11. zaklamp (+ volle batterijen)
12. Knuffel
13. iets om te lezen/kleuren/spelen
14. dichte schoenen in verband met rode mieren
15. Zakgeld voor een consumptie kaartje
16. 2 potjes zoet broodbeleg p.p.
17. Geen Huiswerk
 
Telefoons, ipods, tablets en dergelijke zijn breekbaar, duur en onnodig. Laat deze gerust thuis!