31/01/2016

Lidmaatschap

Lid worden? Kom gezellig langs, maak kennis met de vereniging en doe mee! Lees snel verder over het lidmaatschap.

Natuurlijk koop je ook niet zomaar een auto zonder een proefritje te maken. Daarom mag je bij ons maar liefst drie keer gratis kijken voordat je, je definitief inschrijft op de vereniging. Iedere week doen we iets anders, dus laat je uitdagen! Vergeet je niet van te voren te laten weten of je komt? Misschien zijn we niet op de WeeDeeWee, maar ergens in het bos. Mail voorafgaand de staf van de speltak voor een afspraak en eventuele vragen. Het is afhankelijk van je leeftijd bij welke groep je komt.

Kun je niet wachten om te komen kijken? Lees dan alvast wat onze jaarlijkse activiteiten zijn. Het bedrag van de contributie verschilt per speltak.

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

Vanuit scoutinggroep Brigitta Valentijn
Het scouting seizoen start na de zomervakantie. Iedere zaterdagmiddag of vrijdagavond is er opkomst. In de maanden die volgen zullen er allerlei activiteiten plaats vinden zoals: playbackshow, wandeltochten als de Duinenmars of Boerenkooltocht. Minimaal twee keer een weekendje weg en een zomerkamp! Eén keer in de twee jaar gaan we op het Grote Groeps Weekend (GGW). Alle ouders, familie, kennissen, leden, vrienden van scouting gaan dan met elkaar in het weekend van Hemelvaart een lang weekend kamperen.

Vanuit Scouting Nederland

  • Vier keer per jaar het Scouting Magazine
  • Als vrijwilliger bij Scouting ontvang je iedere twee weken het e-zine @-scout
  • Jaarlijks een nieuwe, digitale Scoutcard waarmee je kunt profiteren van heel veel ledenvoordeel waaronder korting in de ScoutShop.
  • Je kunt kamperen op de ruim twintig Labelterreinen van Scouting Nederland.
  • Tijdens Scoutingactiviteiten ben je verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen.
  • Voordelige verzekeringen afsluiten voor jezelf en je familie.
  • Je kunt deelnemen aan landelijke evenementen en activiteiten
  • Trainingen en cursussen van Scouting Academy waar je aan kunt deelnemen.
  • Je bent automatisch lid van de wereldorganisaties WOSM en WAGGGS. Hierdoor kun je deelnemen aan internationale evenementen. En je kan op Scoutingterreinen in het buitenland kamperen.


Lidmaatschap opzeggen?
Het opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk per e-mail of brief en moet worden gericht aan de secretaris van onze scoutinggroep. De opzegtermijn is één maand.

Publicaties beeldmateriaal via (sociale) media
De activiteiten of bijzondere gebeurtenissen van onze scoutinggroep worden door middel van onze website, sociale media als Facebook en Instagram en via persberichten in de krant bekent gemaakt. Indien u bezwaar heeft tegen de publicatie van foto’s en video’s van uw kind dan willen we vragen dit kenbaar te maken bij de staf. Vanaf heden wordt die vraag ook gesteld op het inschrijfformulier.

Ooievaarspas
Heeft uw kind een Ooievaarspas? Dan is het mogelijk om 50 tot 100% korting te krijgen bij onze scoutinggroep! Om de juiste prijzen van de contributie te berekenen kun u contact opnemen met de penningmeester via: penningmeester@brigittavalentijn.nl. Via dit e-mailadres kunt u tevens ook een afspraak maken om de Ooievaarspas te laten scannen. Zie hier onze aanbieding: http://ooievaarspas.nl/aanbieding/12988?vestigingId=2502