28/01/2016

Mercators (11-14 jaar)

Stafleden:

[our-team group=”mercators”]

De Mercators

Wil jij wekelijks jezelf uitdagen en outdoor activiteiten beleven samen met leeftijdsgenoten? Dan zijn de Mercators (bij andere scoutinggroepen ook wel de ‘Scouts’ genoemd) van Scoutinggroep Brigitta/Valentijn iets voor jou!

Wat doen de Mercators?
De Mercators zijn zoveel mogelijk buiten in de natuur zoals in het bos, in de wijk of op strand. De ene keer stappen we op de fiets en de andere keer gaan we wandelend of met het openbaar vervoer. De activiteiten die zij met elkaar ondernemen variëren van vuur maken, teamspelen, pionieren, houthakken, koken, hikes, droppings, sport en nog veel meer! Ontdek het spannende buitenleven in combinatie

met avontuur, actie en creativiteit. Naarmate de kinderen ouder worden krijgen zij een steeds grotere inbreng in het programma en bepalen zij steeds meer de interessevelden waarin gespeeld wordt.

 

Weekendjes weg en zomerkamp
Twee keer per jaar gaan we een weekend weg (soms kamperen) en er worden jaarlijks ook meerdere activiteiten georganiseerd voor alle groepen samen. In de zomer gaan we één week kamperen tijdens het spectaculaire zomerkamp. Tijdens dit zomerkamp slaap je in tenten en worden er spannende thema’s aangeboden waarover je nog jaren zult napraten. Tijdens het kamp leer je bijvoorbeeld ook hoe je een tent moet opzetten en bouw je samen met de andere kbrigitta-valentijn-open-27inderen een eigen keukentafel.

Kom langs!
Als we je nu nog niet overtuigd hebben om lid te worden, kom dan gewoon eens langs op onze mooie locatie bij de Wijndaelerweg. Lees hier meer informatie over het lidmaatschap en de contributie.

Iedere zaterdag: 13.00 – 15.00 uur.
Adres: Wijndaelerweg 12
mercators@brigittavalentijn.nl
06 19791537
Ooievaarspashouders krijgen 50-100% korting