Online draaien 2021

Ja daar zijn we weer hoor! Het kerstreces is voorbij en het nieuwe jaar is al volop in gang. Aangezien de maatregelen rond het coronavirus nog steeds van kracht zijn houden wij helaas onze deuren nog even gesloten. Maar je hoeft ons absoluut niet te missen want we gaan gewoon online door. Online draaien is nu eenmaal het nieuwe normaal. Nu we niet de mogelijkheid hebben om fysiek met elkaar op het terrein in beweging te zijn brengen we de beweging naar jou thuis. Dus niet dat online draaien van alleen maar achter je laptop of op je mobiel saai naar een scherm staren. Nee, lekker rond rennen in huis en actief energie kwijtraken.

Lange dagen binnen zitten, weinig beweging, fysiek contact werd digitaal contact en noem het maar op. We kennen het allemaal van de eerste lockdown. Nu zitten we er weer, hoe graag we iedereen ook fysiek willen ontvangen, doen we ons best om er thuis een feest van te maken. Want van de eerste lockdown hebben we geleerd dat stil zitten niet goed is. Dat de microfoons gedempt moeten zijn om er geen online chaos van te maken en dat een goed online programma gestructureerd is met de mogelijkheid om hier en daar af te wijken.

Afgelopen week zijn alle groepen dan ook weer begonnen met online draaien en wat was het gezellig en licht chaotisch. Volop genieten dus! Wil jij nou een keer ervaren hoe het is om op een scouting te zitten stuur even een berichtje naar de betreffende groep. Zij nemen dan contact met je op wat er mogelijk is. Natuurlijk ontvangen we jou het liefst op onze locatie, maar zolang dat binnen de geldende maatregelen niet mogelijk is doen we het lekker online. Een beetje anders maar zeer zeker niet minder leuk!