Open Dag 2020

Yeah goed nieuws, elk jaar vieren we dat kinderen overgaan naar een nieuwe groep. Normaal gesproken doen we dat in zogezegd besloten kring, met de ouders, stafleden en scoutingleden. Deze traditie wordt het overvliegfeest genoemd en vindt je bij heel veel andere scoutinggroepen terug. Dit jaar willen we ons overvliegfeest net iets anders doen dan voorgaande jaren. We stellen het openbaar, zodat iedereen die een keer kennis wilt maken met de scouting dat kan doen. We combineren ons overvliegfeest met een open dag, Het Open Vliegfeest! Is dat geen goed nieuws? Op zaterdag 19 september 2020 luiden we het nieuwe seizoen traditioneel in met Het Open Vliegfeest! Want welk evenement spreekt meer over onze scouting dan het overvliegfeest?
Open dag 2020
Het feest begint om 13:00 en we nodigen iedereen uit om te komen kijken tijdens deze open dag. Ben jij of ken jij iemand die het leuk lijkt om naar de scouting te komen? Kom dan een kijkje nemen bij onze open dag, Het Open Vliegfeest! Kom je huis uit en ervaar het echte scouting leven! Wij hebben er natuurlijk onwijs veel zin in! Zien we jou binnenkort op onze scouting?
Kan je niet wachten tot de open dag en wil je meer van onze scouting zien neem eens een kijkje op onze instagram of facebook. Wil je meer info over de leeftijdsgroepen? Neem vooral een kijkje bij de speltakken. Meer info over de contributie?
Open dag
Waar: Wijndaelerweg 12, 2554 BZ Den Haag
Wanneer: Zaterdag 19 september 2020
Hoe laat: 13.00 – 15.00


Tijdens dit evenement worden er extra maatregelen genomen tegen het Corona-virus. Wij vragen u op het volgende te letten:
> Blijf thuis bij klachten
> Houd 1.5 m afstand op locatie
> Luister naar de instructies van de organisatie