Open dag 23 september

Zaterdag 23 september is onze eerste open dag van het nieuwe seizoen! Bosspelen, teamopdrachten, speurtochten, knutselwerkjes, weekendjes weg en zomerkamp zijn toffe activiteiten, maar worden nóg spannender en uitdagender met meer kinderen! Helpen jullie mee? Kennen jullie vriendjes, vriendinnetjes, familieleden of kennissen die een keer mee willen doen bij onze scoutinggroep?

Kennis maken met scouting

Scouting? Nee, daar heb ik nog nooit aan gedacht! Dat is toch elke week in zo’n uniform knopen leggen? Nou,  nee! Scouting staat garant voor avontuur en vriendschap! Vergeet de televisie en/ of de smartphone even, want al vanaf 5 jaar ben je welkom bij scouting Brigitta Valentijn!

Zaterdag 23 september is het zover! Dan organiseert de BV een OPEN DAG voor iedereen die eens kennis wil maken met scoutingactiviteiten en onze enthousiaste club. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur mag iedereen meedoen met onze activiteiten. De kinderen (en hun ouders) kunnen samen met andere leeftijdsgenoten meedoen met spellen als een hindernisbaan, een zandkastelen challenge, katapult schieten, een proef- en ruikspel en nog véél meer leuks. Alle leden worden daarom aangemoedigd om vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

Kom je ook naar onze open dag? Wij zorgen dat de koffie, thee en limonade alvast klaar staat en we duimen voor mooi weer. We zien jullie graag op 23 september op de Wijndaelerweg 12.

Nog een keer kijken?

Om kennis met onze scoutinggroep te maken mag een kind de eerste drie opkomsten gratis meedoen voordat hij/zij besluit om lid te worden. Maaaar, met de AH Sportactie kun je maar liefst vijf keer komen kijken! Meedoen met de Bevers, Esta’s en Mercators kan op: 30 september en 7 oktober. Wil je daarna nog eens komen? Neem dan contact op met de juiste leeftijdsgroep. 

Groeten namens de open dag commissie,

Esther, Floortje, Anne en Dirk

Pssssst! Wisten jullie al dat kinderen met een Ooievaarspas tot wel 100% korting kunnen krijgen bij onze scouting?