Playbackshow 11 februari 2017

Haal je kostuum maar weer uit de verkleedkist want het wordt weer tijd om te gaan oefenen voor de Pleebeksjow of… playbackshow. Dit jaar is het feest op 11 februari 2017!

Het thema

Het thema dit jaar: beestige boel. Neem al je vrienden en familieleden mee, want wie weet wordt jij (of je kind) wel de winnaar(es) van de playbackshow én de entree is gratis!

Liedjes insturen

De liedjes kunnen verstuurd worden als mp3 naar klinders52@gmail.com. Let er wel op dat je mp3 van een goede kwaliteit is, en dat je ‘m ook voor 28 januari mailt. Je kunt natuurlijk ook gewoon een YouTube link mailen, of een cd inleveren. Vergeet niet je naam + speltak op de cd te zetten, zodat we die na afloop van de playbackshow weer terug kunnen geven!

Zoals ieder jaar bij de playbackshow wordt er ook een groepsact opgevoerd en daarmee kunnen de kinderen met hun speltak de gouden WC-bril winnen.

Neem ook wat geld mee voor een snack of drankje bij de bar.playbackshow

Waarschijnlijk wordt er op de dag van de 11de langer met de leden gedraaid. Informatie hierover krijg je te horen van je eigen speltak. Alvast veel succes met oefenen!

De Pleekbekcommissie: Koen Linders, Alesha Falhaber en Eline Krapels