Rabo Clubsupport 2021

Een club is méér dan een club en dat kunnen wij beamen. We kunnen stellen dat een club een tweede huis is, een tweede familie, een plek waar je mag zijn wie jij bent. Vanaf 4 oktober kun je ook ons steunen met de Rabo ClubSupport 2021. Wij als scoutinggroep organiseren elke zaterdagmiddag en vrijdagavond activiteiten voor kinderen uit de buurt. Voor deze kinderen zijn wij een plek van verbroedering. Een plek waar we met elkaar de natuur ontdekken door middel van allerlei gezellige activiteiten. Lekker ravotten met je vrienden tijdens een kamp of gewoon lekker genieten van de natuur op zaterdagmiddag. Het kan bij ons allemaal, want van gek doen op het strand tot avonturen in het bos leren we allemaal wat van. Leren op een speelse en avontuurlijke manier, veel beter dan saai in de schoolbanken. Ons moto is niet voor niets “Samen doen = Samen lol”.

Maar om al deze toffe activiteiten neer te zetten en ons in te zetten voor alle kinderen in de buurt hebben we jullie hulp hard nodig! Ook dit jaar doen wij mee met de Rabo ClubSupport. Door op ons te stemmen krijgen wij een financiële bijdrage van de Rabobank. Hoe meer mensen ons steunen door op ons te stemmen hoe hoger het bedrag is dat wij via de Rabo ClubSupport mogen ontvangen. Met de financiële bijdrage kunnen wij onze stafleden weer cursussen aanbieden en hen laten groeien in hun werk. Dus help jij ons mee aan een prachtig bedrag? Stem dan snel op onze scoutinggroep.

Let wel op dat je alleen kan stemmen als je een betaalrekening hebt en lid bent bij de Rabobank. En je kan alleen stemmen op de lokale clubs van jouw lokale bank, dus is jouw lokale bank Den Haag dan kan je stemmen op clubs uit Den Haag en dus op ons. Stemmen kan van 4 t/m 25 oktober 2020.

Stem jij op ons?