Rommelmarkt

Op zaterdag 19 maart organiseren Vrienden van Scoutinggroep Brigitta / Valentijn een gezellige rommelmarkt in het clubhuis van Hermes op het sportcomplex Stokroosstraat. De extra inkomsten van deze dag zijn nodig omdat de contributie en subsidie niet voldoende zijn om alle kosten te dekken. De opbrengst van deze dag zal ten goede komen aan het komende zomerkamp en nieuwe pionierpalen om mooie bouwwerken mee te maken.

Lekker neuzen voor kleine prijsjes?
De rommelmarkt is van 10.00-14.30 uur bij Hermes op het Stokroosveld, ingang via Zonnebloemstraat 159c. Er is voor iedereen wat te vinden en er is gelegenheid voor koffiedrinken met wat lekkers.

Opbrengst
De opbrengst van de rommelmarkt, die wordt georganiseerd door Vrienden van Scoutinggroep Brigitta / Valentijn, is voor het nieuwe pionierhout voor de vereniging. Waar meer dan 60 kinderen en jongeren straks spektaculaire dingen kunnen bouwen. Heeft u voor ons spullen voor de verkoop zoals oud speelgoed, kinderkleding, boeken, snuisterijen? Dan kunt u hierover bellen tot 16 maart met 06-20126441.

1. Veel helpende handen maken het een snelle actie

We hebben ouders die helpen met vervoer en met de verkoop op de dag zelf. Wilt u ons een paar uur komen helpen om spullen te verkopen? We zoeken mensen tussen 8.00-11.30 uur en mensen tussen 11.30-15.00 uur. En wie kan in de week vooraf een keer rondrijden om spullen op te halen of kan na afloop van de markt tussen 15.00-16.00 met restanten rijden naar de Kringloop? Mail of bel: info@jvandermeer.nl of 06-34949953

2. Inleveren spullen

Was u al van plan om eindelijk eens te gaan opruimen? Dan is dat nu een goede gelegenheid! We verkopen graag uw oude spullen, met uitzondering van meubilair. Meubels leveren vervoersproblemen op. Het meeste wat overblijft na de rommelmarkt brengen we naar de Kringloop. U kunt spullen op zaterdag 5 en 12 maart tussen 12.00-15.00 uur bij het clubhuis van Hermes brengen. Voor meer informatie over aanleveren van spullen, bel 06-50218983.

3. Bekend maken

De opbrengst staat of valt met de aanlevering van spullen en het aantal mensen dat op de dag zelf langskomt. We zorgen dat het in de krant en op internet wordt aangekondigd. Wilt u helpen door een plek (school, supermarkt, uw raam aan de straatkant) te adopteren waar komende tijd een poster hangt? Wilt u helpen door een aantal flyers in brievenbussen te stoppen?

Wilt u snel reageren?

Afgelopen jaren was het altijd een gezellig, drukke en succesvolle dag.
Met vriendelijke groet, mede namens Esther en Raymond

Jeanette van der Meer info@jvandermeer.nl