18/10/2017

Rowan Sherpa’s (15-18 jaar)

De Rowan Sherpa’s

Wil jij wekelijks jezelf uitdagen en outdoor activiteiten beleven samen met leeftijdsgenoten? Dan zijn de Rowan Sherpa’s 15- 18 jaar (bij andere scoutinggroepen ook wel de ‘Explorers’ genoemd) van Scoutinggroep Brigitta Valentijn iets voor jou!

Wat doen de Rowan Sherpa’s?
De Rowan Sherpa’s, kort weg RS is een groep die vooral zelf zijn programma’s maakt. De ene keer een tof programma op het terrein en de andere keer gaan we wandelen of zitten we bij iemand thuis. De activiteiten die zij met elkaar ondernemen variëren van vuur maken en teamspelen tot heel veel kletsen. Ook gezellig met elkaar eten, hikes, sport, verhalen vertellen rond het kampvuur en nog veel meer horen daarbij! Ontdek het spannende buitenleven in combinatie met avontuur, actie en een hoge dosis gezelligheid.

 

Weekendjes weg en zomerkamp
Twee keer per jaar gaan we een weekend  kamperen. Er worden jaarlijks ook meerdere activiteiten georganiseerd voor alle groepen samen. In de zomer gaan we één week kamperen in het buitenland tijdens het spectaculaire zomerkamp. Tijdens dit zomerkamp slaap je in tenten en gaan we hiken. Een keer per twee jaar gaan we op Groot Groepsweekend (GGW) met alle groepen, familie en vrienden van de scouting.
Kom langs!
Als we je nu nog niet overtuigd hebben om lid te worden, kom dan gewoon een keer langs op onze mooie locatie bij de Wijndaelerweg. Lees hier meer informatie over het lidmaatschap en de contributie. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook en Instagram.

Iedere vrijdag: 19.30 – 21.30 uur.
Adres: Wijndaelerweg 12
rs@brigittavalentijn.nl
Ooievaarspashouders krijgen 50-100% korting