Scouting Brigitta Valentijn verspreidt Kerst

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Ook de Scouting is helaas gesloten en dat vlak voor Kerst. Ondanks dat we de deuren gesloten moeten houden wilden wij toch de kerstsfeer bij onze leden brengen. In deze tijd dat fysieke contacten beperkt worden tot het minimum is het nog belangrijker om elkaar wat extra aandacht te geven. Ook al is dat een Kerst op afstand.
Daarom hebben wij voor onze jongste leden een mini kerstpakket samengesteld. Een pakket vol lekkers en een handgemaakte kaarsen houder die zij zelf kunnen versieren in de kerstvakantie. Deze hadden de esta’s de week voor de kerstvakantie zelf gemaakt. Maar helaas kunnen die niet afgemaakt worden op de Scouting dus dan maar thuis. Kerst is immers een tijd van veel lekker eten en gezelligheid. Een tijd van samen zijn, hoewel dit jaar op afstand. Dat gevoel van samenzijn en genieten van lekkers hebben we geprobeerd in een pakket te stoppen. Ondanks dat dit jaar Kerst anders is dan anders moeten we de kerstsfeer toch een beetje levend houden. Iets kleins kan al zoveel betekenen voor een ander. Al is het een kerstkaart. Dat hebben we gezien aan de blije gezichtjes van onze jongste leden tijdens ons rondje langs hun deuren.

Kerst voor alle leden

Ook aan de andere leden is er natuurlijk gedacht, want een club ben je samen. Samen zijn we een en hebben we plezier. Maar hoe zorg je dat alle leden rond Kerst iets krijgen dat net dat hardverwarmende gevoel geeft. Juist een kerstkaart en niet zomaar een. Eentje waarmee we jou willen laten weten dat we ook aan jullie denken. Jij bent immers een lid dat wij ontzettend waarderen. Ondanks dat we elkaar dit jaar minder hebben gezien dan normaal willen we toch evenlaten weten dat we blij zijn met jou.
Onze slogan zegt immers samen doen = samen lol, onthoud dat goed want zonder jullie zijn wij er niet en is er geen samenzijn. Namens alle stafleden en het bestuur wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond, bewegelijk en avontuurlijk nieuwjaar. En hopelijk zien we elkaar snel op de WDW, in ieder geval na 19 januari, want tot dan houden wij voorlopig onze deuren helaas gesloten.