Start nieuw seizoen

Yeah!! Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! Helaas is de zomervakantie al voorbij, maar niet getreurd want met het einde van de zomervakantie komt het begin van het nieuwe scouting seizoen. Heb jij er al zin in? Wij wel in ieder geval. Een ruime 5 weken hebben we jullie moeten missen, maar vanaf zaterdag 4 september hoeven we elkaar niet meer te missen.

Zaterdag 4 september beginnen wij het nieuwe seizoen weer! Weet je wat dat betekent? Dat we weer met elkaar nieuwe avonturen gaan beleven, nieuwe vrienden gaan maken en oude vriendschappen weer opbouwen. En dat is niet alles we gaan ook heel veel nieuwe dingen leren. Oh en voordat we het vergeten we gaan natuurlijk ook weer overvliegen! Want ja helaas nemen we afscheid van een paar stafleden en gaan er een paar vrienden over naar een nieuwe groep. Natuurlijk is er ook het goede nieuws dat er weer een aantal nieuwe leden invliegen, hoe leuk is dat? Het belooft weer een spektakel te worden ben jij al voorbereid?

Het overvliegen is opĀ zaterdag 18 september ben jij er dan ook bij? En neem jij dit seizoen nog vriendjes mee om het scouting leven te ervaren? Ook dit seizoen staan onze deuren wagenwijd open voor kijkers. Wist je dat je bij ons 3 keer gratis kan komen kijken en ervaren? Tot snel op ons terrein de WeeDeeWee.