11/01/2016

Verhuur

Van de WeeDeeWee gebruik maken

Voor een lang of kort weekend met jouw groep, team, club, vereniging, kampleiding, klas, studiegenoten is onze groepsaccommodatie vaak beschikbaar. Alleen op zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur zijn er de activiteiten van onze eigen leden. Als je tussen 11:00 en 17:00 een activiteit buiten onze accommodatie houdt, kun je verder een leuk weekend bij ons houden.
Ook voor korte bijeenkomsten doordeweeks zoals een vergadering, cursus of personeelsbijeenkomst zijn er mogelijkheden.
Voor feesten of partijen kan je niet bij ons terecht.

De omgeving van de  WeeDeeWee

Het terrein met de blokhut en villa van onze Scoutinggroep ligt aan de zuidkant van Den Haag vlakbij het strand van Kijkduin en grenst aan landgoed Ockenburgh. In het park van het landgoed is volop speelgelegenheid voor grote bosspellen en/of teamsporten. Naast park Ockenburgh ligt het Hyacintenbos op nog geen 10 minuten lopen door het park. Ook het strand is om de hoek en ligt op 15 minuten lopen van ons scoutingterrein. Ook is er een sport- en bowlingcentrum in de buurt. Ockenburgh Active ligt op een ruime 10 minuten lopen van ons terrein.

Bereikbaarheid WeeDeeWee

De WeeDeeWee is te bereiken via de Wijndaelerweg. Die eindigt in een lus met in de hoek een ingang van park Ockenburgh. Iets voor de lus, tegenover het witte gebouw van de golfvereniging, is een oprit met een aantal parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn ook bestemd voor de volkstuinvereniging. Parkeer daarom max. 2 auto’s daar, meer auto’s s.v.p. langs de Wijndaelerweg.
Het toegangshek tot ons terrein is tegenover de toegang tot de volkstuinen.

Informatie

Kijk voor bij:
Kosten van verblijf voor de prijzen
Wat biedt de WeeDeeWee? voor informatie over onze accommodatie
.  Beschikbaarheid en reserveren voor de actuele beschikbaarheid
Gebruiksvoorwaarden en Huisregels voor de belangrijkste afspraken bij tijdelijk verblijf en gebruik

Met vragen kunt u contact opnemen met beheerder Arnold te Winkel via  verhuur@brigittavalentijn.nl