11/01/2016

Verhuur

De WeeDeeWee, onze groepsaccommodatie
Het terrein met de blokhut en villa van onze Scoutinggroep ligt aan de zuidkant van Den Haag vlakbij Kijkduin en grenst aan landgoed Ockenburgh. In het park is volop speelgelegenheid voor grote bosspellen en/of teamsporten. Naast park Ockenburgh ligt het Hyacintenbos op nog geen 10 minuten lopen door het park.

Het Hyacintenbos (en de Van Leyden-Hof) (13 ha.) ligt in de Haagse duinen ten zuiden van Loosduinen. Het gebied is te bereiken via het park van Ockenburgh. De natuurgebieden behoren tot het beschermd natuurmonument Solleveld.
Bijzondere vogelsoorten die je hier kunt horen en zien zijn o.a. de grote bonte specht en de groene specht, maar er zijn nog veel meer bos- en parkvogels!
Meer info

De WeeDeeWee is te bereiken via de Wijndaelerweg. Die eindigt in een lus met in de hoek een ingang van park Ockenburgh. Iets voor de lus, tegenover het witte gebouw van de golfvereniging, is een oprit met een aantal parkeerplaatsen, die ook bestemd zijn voor de volkstuinvereniging. Er zijn dus max. 2 auto’s toegestaan tijdens verhuur. Het toegangshek tot ons terrein is tegenover de toegang tot de volkstuinen.

Onze gebouwen zijn grondig verbouwd en aangepast; in mei 2016 hebben we ze officieel in gebruik genomen. We werken nog hard aan allerlei verbeteringen en zijn trots op het resultaat.
Op zaterdagen zijn onze eigen stafleden van 11.00 tot 17.00 uur aanwezig om de spelactiviteiten voor te bereiden en uit te voeren. Van 13.00-15.00 hebben de  3 speltakken hun bijeenkomst. Verhuur en verblijf tussen 11:00 en 17:00 uur is niet mogelijk.

Wij verhuren niet voor feesten en partijen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met beheerder Aad van der Ark:  verhuur@brigittavalentijn.nl

Kijk voor meer informatie bij:
Kosten huur voor de tarieven
Wat biedt de WeeDeeWee? voor informatie over onze accommodatie
Beschikbaarheid en reserveren voor de actuele beschikbaarheid
Huurvoorwaarden en Huisregels voor de belangrijkste afspraken bij verhuur en gebruik