11/01/2016

Verhuur

De WeeDeeWee, onze groepsaccommodatie
Het terrein met de blokhut en villa van onze Scoutinggroep ligt aan de zuidkant van Den Haag. Vlakbij Kijkduin en grenst aan landgoed Ockenburgh. In het park is volop speelgelegenheid voor grote bosspellen en/of teamsporten. Naast park Ockenburgh ligt het Hyacintenbos op nog geen 10 minuten lopen door het park. Ook het strand is om de hoek en ligt op 15 minuten lopen van ons scoutingterrein. Ook is er een sport- en bowlingcentrum in de buurt. Ockenburgh Active ligt op een ruime 10 minuten lopen van ons terrein.

De WeeDeeWee is te bereiken via de Wijndaelerweg. Die eindigt in een lus met in de hoek een ingang van park Ockenburgh. Iets voor de lus, tegenover het witte gebouw van de golfvereniging, is een oprit met een aantal parkeerplaatsen. Deze parkeerplaasten zijn ook bestemd voor de volkstuinvereniging. Er zijn daardoor max. 2 auto’s toegestaan tijdens verhuur. Het toegangshek tot ons terrein is tegenover de toegang tot de volkstuinen.

Op zaterdagen zijn onze eigen stafleden van 11.00 tot 17.00 uur aanwezig om de spelactiviteiten voor te bereiden en uit te voeren. Van 13.00-15.00 hebben 2 speltakken hun bijeenkomst. Verhuur en verblijf tussen 11:00 en 17:00 uur is niet mogelijk.

Wij verhuren niet voor feesten en partijen.
Voor informatie kunt u contact opnemen met beheerder Aad van der Ark:  verhuur@brigittavalentijn.nl

Kijk voor meer informatie bij:
Huurtarieven voor de tarieven
Wat biedt de WeeDeeWee? voor informatie over onze accommodatie
Beschikbaarheid en reserveren voor de actuele beschikbaarheid
Huurvoorwaarden en Huisregels voor de belangrijkste afspraken bij verhuur en gebruik