We gaan op Zomerkamp

Nu het coronavirus zich steeds minder ontwikkeld in ons land worden er steeds meer maatregelen versoepeld. En dat vinden we fijn. Doordat er steeds meer versoepelingen zijn kunnen we op zomerkamp. Hoe fijn is dat? Begin juni werd al bekend gemaakt dat het mogelijk werd om zomerkampen door te kunnen laten gaan. Daar waren wij en vele andere jeugdorganisaties blij mee. Toch waren er veel regels die het organiseren van een zomerkamp best moeilijk maakten. Daarom was de vraag tijdens onze groepsraad in juni gaan we op kamp en hoe gaan we dat organiseren.

Het was een avond vol emotie en flinke discussies, maar we wisten het allemaal zeker er moest een zomerkamp komen. De regels omtrent zomerkampen zijn op 24 juni nog meer versoepeld door nog meer versoepelingen in de coronamaatregelen per 1 juli vanuit de overheid. Nog meer ademruimte. En dat was precies wat we nodig hadden, die extra ademruimte. Het is dan ook officieƫl we gaan allemaal op zomerkamp. Goed nieuws toch? Wij, stafleden en bestuur, verhuigen ons al op het zomerkamp dat voor de verschillende groepen wordt georganiseerd.

Nog een paar weken voor zomerkamp!

Nog minder dan 3 weken dan gaan de eerste groepen, Esta’s en Mercators op zomerkamp! De RS gaat twee weken later! En wij kunnen alvast verklappen dat, ondanks alle maatregelen die nog gelden, er gave kampprogramma’s staan gepland. Dus pak alvast je spullen in, rust goed uit want je hebt al je energie nodig voor deze gezellige en intensieve zomerkamp. Iedereen die meegaat op kamp wensen wij heel veel plezier en gekkigheid toe tijdens deze extra speciale zomerkampen. En aan alle ouders jullie hebben een weekje geen kinderen dus even wat rust, geniet daarvan. Mocht u willen weten welke regels er gelden tijdens de zomerkampen lees het na in de protocollen voor kinderen t/m 12 jaar (Esta) en 13 t/m 18 jaar (Mercator).